De leukste cadeau's
van Avengers

In 1963 werd de eerste strip van The Avengers uitgebracht, waarin een groep superhelden het opneemt tegen verschillende superschurken. In 2012 verscheen de eerste film van The Avengers en namen Iron Man, Thor, Captain America, de Hulk, Black Widow en Hawkeye het op tegen Loki, de broer van Thor.

Een rood met blauwe spin die van dak naar dak slingert, een groene spierbundel, een dansende boom en een wolvenman: dit is waar de fans van Marvel van houden! Hoe zou de wereld eruitzien zonder de legendarische Avengers? Zonder Marvel Comics, hadden de Avengers niet eens bestaan! Er zou geen merchandise zijn van Spider-Man, en ook niet van de Fantastic Four.

Speciaal voor de verzamelaars is er bij Kadododo een leuk aanbod verkrijgbaar. Kijk rustig in ons aanbod naar alles van The Advengers van Marvel.

De leukste cadeau's
van Avengers

Hele leuke Avengers dekbedovertrekken zie je hier..

avengers banner

Populaire producten van Avengers

avengers banner

Avengers Dekbedovertrekken

Kadododo heeft voor de Avenger Fan altijd een leuk aanbod dekbedovertrekken , in verschillende uitvoeringen , maar ook bijpassende hoeslakens en gave sierkussens. Een leuk en wisselend aanbod die vaak veranderd , dus kijk hier regelmatig.

Avengers Gadgets

Kadododo heeft altijd een ruime en spannende keuze in gadgets en kado’s , zeker ook voor iedere Advengers Fan ! Naast dat onze Advengers producten het allermooist zijn, zijn ze ook nog eens 100% uniek en van de allerbeste kwaliteit. Niet alleen onze Advengers Merchandise, maar ook al onze andere artikelen. Bij Kadododo maken wij het er een sport van om de beste en leukste producten te verkopen tegen de laagste prijzen. Bekijk en bestel dus snel hier in onze shop, voordat het alweer ” gevlogen ” is..

En… Avengers Kadododo’s

Wij hebben het al heel gemakkelijk gemaakt met heel veel voorbedachte set’s die perfect bij elkaar passen , en deze kadododo set’s zijn ook nog eens extra voordelig !!

avengers banner