Alle leuke artikelen van Batman

'Why so serious?' Deze woorden zullen alle echte fans van Batman direct bekend in de oren klinken sinds de uitgave van de succesvolle film 'The Dark Knight' in 2008. We hebben Batman te danken aan striptekenaar Bob Kane en schrijver Bill Finger, die het stripfiguur eind jaren 30 bedachten.

Bruce Wayne was nog een kind toen hij z'n ouders doodgeschoten zag worden door een crimineel, waarna de jongen werd opgevoed door z'n butler Alfred Pennyworth. Het miljardenbedrijf en al het geld dat z'n ouders hem nalieten stelden Bruce in staat zich volledig te concentreren op z'n doel. Bruce hanteert het principe niet te moorden als dat niet hoeft. Ook gebruikt hij geen traditionele vuurwapens. Als superheld zonder superkrachten moet Bruce het zien te doen met z'n geniale inzicht, z'n enorme doorzettingsvermogen, z'n ijzeren discipline en z'n miljarden erfenis. Bruce is een man die zich niet gemakkelijk laat overmeesteren of intimideren, en die altijd klaar is voor de strijd. ( Hij is niet bang..)

Hij is een rolmodel voor iedereen die het kwaad wil bestrijden. Nadat hij als kind werd opgeschrikt door een vleermuis, besloot hij z'n angst te confronteren en voortaan zelf door het leven te gaan als vleermuis terwijl hij de misdaad bestrijdt. Batman werd geboren.

Dus wees niet bang , voor niemand , en zoek hier in onze shop naar de leukste en aantrekkelijkste artikelen van Batman, en kijk af en toe s'avonds naar buiten , of je een vleermuis logo ziet..

Alle leuke artikelen van Batman

Zoek hier naar je favoriete Batman dekbedovertrek, Batman cadeau set, giftset, of Batman kussen.

batman banner

Populaire producten van batman

batman banner

Batman Dekbedovertrekken

Kadododo heeft voor iedere Batman Fan altijd een leuk aanbod dekbedovertrekken , in verschillende uitvoeringen , maar ook stoere, bijpassende hoeslakens en sierkussens. Een leuk en wisselend aanbod die wekelijk kan veranderen, dus zie je iets moois? aarzel dan niet..

Batman Gadgets

Kadododo heeft altijd een ruime en spannende keuze in gadgets en kado’s , zeker ook voor iedere Batman Fan ! Naast dat onze Batman producten het allermooist zijn, zijn ze ook nog eens 100% uniek en van de allerbeste kwaliteit. Niet alleen onze Batman Merchandise, maar ook al onze andere artikelen. Bij Kadododo maken wij het er een sport van om de beste en leukste producten te verkopen tegen de laagste prijzen. Bekijk en bestel dus snel hier in onze shop, voordat het alweer ” weggevlogen ” is..

En… Batman Kadododo’s

Wij hebben het al heel gemakkelijk gemaakt met heel veel voorbedachte set’s die perfect bij elkaar passen , en deze kadododo set’s zijn ook nog eens extra voordelig !!

batman banner