Lekker veel Paard en Pony

Mensen houden al heel lang paarden. Vroeger werden ze gebruikt als vervoersmiddel en als hulp in de landbouw. Nu worden paarden vooral voor sport en ontspanning gehouden.

Een mannetjespaard noem je een hengst en een vrouwtjespaard een merrie. Een babypaard heet een veulen, en kleinere rassen noemen we Pony's. Een paard is een hoefdier en wordt gemiddeld tussen de 20 en 25 jaar oud. Pony’s leven meestal wat langer dan paarden. Paarden communiceren met hun oren, staart, geluiden en de houding van hun lichaam. Hun neus is belangrijk, want daarmee onderzoeken zij hun omgeving, vinden ze voedsel en herkennen ze andere paarden.

Lekker veel Paard en Pony

Paarden knuffels, paarden dekbedovertrekken, paarden kussens, zelf auto speelgoed met paarden vind je hier!

Populaire producten van paarden

Paarden Dekbedovertrekken

Kadododo heeft voor iedere ” Paardengek” , het juiste dekbedovertrek, in vele kleuren en mooie prints. Ook kussens en vele andere paarden en pony artikelen zijn verkrijgbaar.

Paarden Kado’s

Kadododo heeft altijd een ruime keuze in pluche knuffels, grote en kleine , in allerlei kleuren en rassen. Vaak ook verassende cadeau’s die Paard en Pony gerelateerd zijn.

En… Paarden Kadododo’s

Wij hebben het al heel gemakkelijk gemaakt met heel veel voorbedachte set’s die perfect bij elkaar passen , en deze kadododo set’s zijn ook nog eens extra voordelig !!