Heel veel Poezen, Kitten's en Katten

De kat of huiskat is een van de oudste huisdieren van de mens.

De term kat of poes wordt door elkaar gebruikt, maar men bedoelt meestal hetzelfde. Kat is eigenlijk een afkorting van kater, wat staat voor de mannelijke versie. De poes staat voor de vrouwelijke versie. Jonge katjes noemt men kittens. De kat is een van de oudste huisdieren van de mens en toch valt de kat onder de roofdieren. Ook bij Nederlanders is de kat geliefd. Nederland telt zo'n kleine 4.000.000 huiskatten. Slechts een klein percentage hiervan zijn raskatten.

Gemiddeld wordt een kat 14 tot 16 jaar oud. Onder onze dekbedovertrekken kan je een leven lang liggen..

Heel veel Poezen, Kitten's en Katten

Scroll snel door voor heel veel poezen dekbedovertrekken , poezen kussens, poezen knuffels, heel veel cadeau giftsets met Poezen en Katten.

Populaire producten voor kattenmensen

Katten Dekbedovertrekken

Kadododo heeft voor alle poezen Fan’s altijd een leuk aanbod dekbedovertrekken , in verschillende uitvoeringen , en met de leukste prints. Ook kussens , dekens etc. in vele kleuren en materialen.

Katten/Poezen Pluche

Kadododo heeft altijd een ruime en zeer grappige keuze in pluche en andersoortige kado’s. Vaak zijn er vele soorten en rassen knuffel poezen verkrijgbaar.

En… Katten Kadododo’s

Wij hebben het al heel gemakkelijk gemaakt met heel veel voorbedachte set’s die perfect bij elkaar passen , en deze kadododo set’s zijn ook nog eens extra voordelig !!