De leukste cadeau's
van Paw Patrol

Ontdek het Ultieme Paw Patrol speelgoed en beddengoed. Zoek je naar het perfecte Paw Patrol speelgoed voor jouw kleine held? Dan ben je op de juiste plek beland! Onze website, Kadododo, is dé online bestemming voor alles wat met Paw Patrol te maken heeft.

Laat je onderdompelen in de avonturen van de zes moedige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, onder leiding van de 10-jarige Ryder. Samen zetten ze zich in om de inwoners van Adventure Bay te beschermen, want geen klus is te groot en geen pup is te klein!

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan originele Paw Patrol artikelen, zodat je altijd een perfect cadeau kunt vinden voor elke gelegenheid. Van actiefiguren en voertuigen tot knuffels en spelletjes – ons aanbod aan Paw Patrol speelgoed is groot. Al onze artikelen zijn officiële licentieproducten, wat betekent dat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

De leukste cadeau's
van Paw Patrol

Paw Patrol dekbedovertrekken, Paw Patrol pluche poppen, knuffels, en veel kado giftsets van Sky, Zuma , Rubble, Chase en Rocky!

Populaire producten van Paw Patrol

Paw Patrol Dekbedovertrekken

Kadododo heeft voor iedere Paw Patrol Fan altijd een leuk aanbod dekbedovertrekken , in verschillende uitvoeringen , maar ook hoeslakens en sierkussens. Heel veel leuke artikelen !

Paw Patrol Gadgets

Kadododo heeft altijd een ruime en spannende keuze in gadgets en kado’s , zeker ook voor iedere Paw Patrol Fan ! De leukste knuffels van de helden uit Adventure Bay , in verschillende uitvoeringen, kijk en kies maar uit..

En… Paw Patrol Kadododo’s

Wij hebben het al heel gemakkelijk gemaakt met heel veel voorbedachte set’s, van Paw Patrol, die perfect bij elkaar passen , en deze kadododo set’s zijn ook nog eens extra voordelig !!